header

header

Thursday, 19 April 2012

Kadang-2 happy kadang-2 hancus !


Holla Earthlings , Readers and Haters !
Assalamualaikum for muslims readers :)
Ok entry kyra kali nii tak ada kena mengena dengan gambar kat atas tu . . haha gambar tu saje je gedik-2 kyra letak , gedik-2 je kann haha . . Act kyra just nak share ngan korang about my relay huhu :) . Dalam relay nii biasa laa macam korng-2 juga , kadang-2 happy kadang-2 heisyy nak pandang muka dia pun sakit hati haha . . Normal laa tuu kann bila tengah marah-2 . . Hari Sabtu nanti kitaorang genap 4 bulan da ! wee ~ baru je 4 bulan tapi rasa macam da setahun lebih kyra kenal dia . . Walaupun baru 4 bulan kyra rasa happy sangat-2 ngan dia . Hehe kyra mengaku kyra selalu buat dia sakit hati hee . . Jahat kan kyra nii , dia bukan main lagi jaga hati kyra . Tapi kyra ? hehe kesian awak sayang . . Maaf kan saya hee :) . . Kyra tahu kyra sangat-2 degil , ngada-2 , apa yang kyra buat ada jee yang akan sakitkan hati dia haha . . Tapi dia sikit pun tak pernah komplen . . Hee sbb tu saya sukaa awak hee . . Dia nii sabar orangnyaa haha . . Sejak keblakangan nii kitaorang agak tegang sikit tapi dia tetap akan cuba untuk betulkan balik semua tu kann . . Tapi lain pula kyra , kyra lagi mahu menambahkan ketegangan tu lagi ada laa . . haha kesiannyaaaaa ! But after kyra da jujur ngan dia kami setel balik semua masalah kami . . Tadaa nii la hasilnyaa hehe bahagia sangat-2 ngan awok ! Dulu kyra tak suka kapel ngan laki yang sebaya ngan kyra sbb kyra rasa macam . . Apa yang kyra nak buat nanti semua tak boleh . . huhu kyra pun tak tahu kenapa kyra rasa macam tu . . But now dia da meyakinkan kyra yang kapel sebaya nii tak ada laa teruk sebenarnyaa haha . . Hmm kyra sebenarnyaa nak buat surprise untuk dia tapi kyra tak tahu nak bagi dia apa . . Haa tu laa maslah kyra nii , tak tahu nak bagi apa kat dia . . Asik dia je bagi present kat kyra , kyra tak bagi apa-2 pun kat dia . . Dia sikit pun tak pernah minta apa-2 , eley bajet-2 cool laa tuh haha . . Nanti kita keluar kyra bagi something special for you ea sayang hehe . . Nak tahu apa ? hee nanti you tahu laa sendiri . . I'm so happy with you now dear :) . . Hmm cuma ada sedikit masalah sekarang nii . . 21 haribulan nii monthly annvrsary kami , 21 haribulan nii juga dia ada kenduri dekat rumah cousin dia . . haaaa gawat niiii !!!! T I D A K !!!! kyra tak nak awak pergi kenduri tu atas sebab-2 yang tertentu . . Hehe hanya kami-2 sahaja yang tahu leww . . Insy , nanti 29 haribulan kita jumpa ea sayang . . Love you biey :) mmuahx-2 hee kbye !

No comments:

Post a Comment