header

header

Tuesday, 3 April 2012

New new new

Holla Earthling Readers and Haters !
Assalamualaikum for muslims :) . Tak jawab dosa tao ! haha mesti pelikkan tgk blog kyra kali ni . Yup , kyra baru je tukar background dia semua . Lagu pon kyra tukar juga babe . Hmm ini laa hasilnya bila duduk menganggur je kat rumah kann . Semua benda kyra klik tadi haha . To laa tak tao apa-2 tapi tangan nii gedik-2 nak menekan juga haha . See , apa yang da jadi kat blog kyra haha . Kyra masih perlu belajar dengan lebih lanjut pasal benda alah nii haha . Masih memerlukan seorang guru yang pakar dalam bab-2 ni :) . Disini kyra ingin membuat pengakuan , kyra hanya tahu post-2 jee haha . Ok laa tu daripada tak ada kann . Ok dats all for today . Nak sambung main Plant vs Zombie . Hee main game , hobi baru kyra !! kbye :)

No comments:

Post a Comment