header

header

Thursday, 29 March 2012

Assalamualaikum Bloggers :)

Hey Earthlings , Readers and Haters !
Fuhhh fuhhh ! haha da berhabuk daa belogg ni :) . Da lama sangat tak update blog yang tersayang nii kann . Hmm nak cerita apa ea hari nii .. ok kyra cerita pasal hala tuju kyra after dapat result SPM haritu . Macam mana dengan result korang ? haha mesti gempak-2 kann semua . Tahniah laa kepada mereka-2 yang dapat 5A and above :) . Salah sorangnyaa , hee Ajid tahniah kepada anda !! Berkat doa awak , dapat juga awak buktikan yang awak boleh . Alhamdulillah ~ macam mana dengan result kyra ? hee ok-2 laa . Tak sehebat Ajid to pun ! haha untung HEBAT ! Sekarang semua sebok duk mengisi borang upu laa . Haa kyra pongg ! Da bosan da asik masok laman web untuk mengisi borang tu , asik nak kemaskini jee kejenyaaa . Sampai bergaduh mama ngan ayah haha :) . Yupp , nampak sangat kedua ibu bapa kyra seronok sangat tengok anak dia sambung blajar . Haritu , mama bawa kyra pergi KPM Beranang , kitaorang pergi laa pejabat dia . Haha sampai kat pejabat tu , pergi laa kat kaunter pertanyaan tu . Kat situ ada kakak nii jaga kaunter tu dengan ada laa beberapa orang lelaki kat situ . Kyra pun tak tahu siapa lelaki-2 tersebut . Gaya macam pensyarah kat situ , tiba-2 salah seorang daripada lelaki tu minta keputusan SPM kyra . Haha dengan bangganyaa kyra keluarkan then bagi laaa dekat dia . Then dia cakap , " Anak akak nii boleh masuk sini , English dengan Math dia ok " . Then dia ajak duduk nak berbincang , tengah bincang-2 tu tiba-2 dia tanya mama satu soalan yang teramat laa terpesong daripada topik asal . " Kahwin muda ke ? " Wahh sentap makk ! haha apa maksud dia tanya begitu ? siap bagitahu lagi umur dia 45 . Haha perluu laa pakcik bagitahu umur pakcik ... Maaf mama saya tak berminat . haha saya tahu laa mama saya lawa kenn :) . Yeaaahh !! like mother like daughter laa  ... haha so now Kyra kena isi borang kemasukan dekay KPM Beranang juga :) . Harap-2 dapat laa satu tempat dengan Ajid . haha tak nak jauh-2 !!! sadisss nanti hee gedik . kbye salam :)

No comments:

Post a Comment