header

header

Friday, 30 March 2012

No title ==''


Hye Earthlings , Readers and Haters ! 
Assalamualaikum for muslims , and hye for non-muslims readers :)
haha da tengok gambar kat atas tu ? haha pasti dah kann . yupp kyra tahu , dia sangat comel >_< . Kyra takkan nafikan itu haha . Kenapa ? nak kenal dengan dia ? ehh sorry ea . dia ni available for non-muslims jee .. hee sian korang melepas laa pula . haha her name is Lau Shun Yen . Status , masih single haha . Sebaya dengan Kyra . Masa nii kitaorang dekat KFC Time Square . Kitaorang dari Mid . Yess kami berjalan kaki merempuh segala-2nyaa hari tuu . Kaki masing-2 da letih , tapi tak boleh nak berhenti . Haha nanti sampai ke destinasi seterusnya tak on time . Lau da laa pakai kasut tumit . Haha dan laa tuu .. Lagi plus-2 sakitkann . Haha sampai jee kat TS , terus pergi KFC untuk mengisi perut yang sudah BERKERONCONG KELAPARAN !!!  Kyra tak keluarkan duit walau sesen pon haritu haha . duit tambang , hafiz ngan lau yang blanja . makan pula amin yang belanja . Jyeaahh !!  Balik ponn ada orang angkut . Haha bagus laa kawan-2 kyra nii haha . Lepas nii , kyra nak keluar date .. Kyra bawa korang laa , korang support belanja kyra dengan ajid tao .. haha mesti best ! PERBELANJAAN KAMI DITANGGUNG SERATUS PERATUS ! HAHA YEAYY !! 

No comments:

Post a Comment