header

header

Monday, 5 March 2012

Facebook da jadi gila !

Hye Earthling , Readers and Haters !
Sangat bengang dengan FB kyra sendiri sekarang ! kenapa tak boleh nak komen ? kenapa tak boleh nak IM ? kenapa tak boleh nak like ? nak buat apa pun tak boleh . Tadi da cuba deactvate pun tak boleh . Da klik da confirm , tapi tak boleh . Huh ! sakit hati je . terus log out . haha malas da nak fikir-2 . Tak nak online lagi da untuk minggu ni . Hati terluka ! haha terima kasih Facebook kerana berjaya melukai hati kyra . haha ! weng . Hmm sekarang da bulan 3 . Takut ada , Happy pun ada . Takut sebab result SPM da nak keluar . Hmm sangat takut , nak nangis pun ada juga . Happy sebab Ajid da nak keluar dari tahanan dia tu . Happy sebab boleh jumpa kawan-2 masa amek result . Tak sabarnyaa nak jumpa , Ainina filza , Aiman fahana , Kila shuhaimi , Amalia azmi , ummia islam , budak-2 kelas KM Gigih ! Sangat-2 rindu dekat korang . Iteww rindu awak semua . Awak semua tak rindu iteww ke ? haha tunggu Deqya ea korang-2 !

No comments:

Post a Comment