header

header

Tuesday, 13 March 2012

Tiga hari je lagi dan tujuh hari lagi

Hello Earthling , Readers and Haters !
Yess sangat gembira ! tiga hari lagi 17 haribulan . Welcome home Ajid haha . Lalalala sukaa sukaa haha :) . Lepas nii da tak sunyi lagi . Hmm dan tujuh hari lagi nak keluar da result SPM . Tak payah keluar pun tak pe kot . Simpan je laa result tu , takut gila nak pergi ambil . Macam mana kalau result tu teruk ? OMG ! tak tahu laa nak cakap apa ngan mama and ayah . Kalau result tu masih boleh go , Alhamdulillah laa kann hee . Harap-2 ok laa result tu nanti . Kepada batch 94 , good luck ea . Sama-2 kita berdoa agar keputusan kita gempak-2 ok ! haha mama cakap buat cool je masa ambil result nanti . Kalau gagal takpe , sbb kita da cuba buat yang terbaik :) . Kalau boleh jangan laa gagal . Kyra akan doakan untuk semua ok , korang pun doakan laa untuk Kyra . Tak kira laa musuh ke apa ke , Kyra tetap akan doakan . Kalau boleh kyra tak nak ada musuh pun , tak best laa . Kepada anda-2 yang benci sangat dekat kyra , meluat ke apa semua . Kyra minta maaf ok , kyra da lupakan da semua . Yang kyra anggap musuh pun , kyra da tukarkan mereka jadi kawan . Tak guna gaduh-2 , apa yang dapat ? hehe , kalau mama baca nii mesti mama bangga ada anak macam nii haha . Tiba-2 berfikiran matang . Haha people can change wahh ! haha . Good luck again !

No comments:

Post a Comment