header

header

Friday, 30 March 2012

Mohd Yazid Marthan :)


Hello Earthlings , Readers and Haters !
And Assalamualaikum for muslims :)
.
.
.
.
.
Ini laa jantung hati kyra :)
I Love him so muchieeee !
You are my sunshine biey . . 
.
.
.
.
.
Yess , kepada anda-2 yang tidak suka akan relay kami . Boleh berhenti baca sampai sini jee . Haha kyra tidak pernah memaksa mana-2 pihak untuk teruskan membaca :) 
.
.
.
.
.
For you biey , terima kasih sangat-2 sebab u selalu ada dengan i . Even i dalam kesusahan pun u tetap sebok-2 nak masok campur walaupun i da halang u . Haha u cakap u tak nak i susah sorang-2 . Hee u always make me smile , make me laugh :) . Hee u are my sunshine dear . U care about i , haha u tetap terima i . Walaupun u tao yang i ada penyakit tu . I ingat semua pesan u , until now sayang . " Jangan lupa makan ubat " haha i takkan lupa semua tu biey :) . Kadang-2 i rasa macam princess pun ada juga , sebab u layan i dengan baik . Haha teramat laa perfect sayangg . Thnx for everything shooweet heart ! weee ~
.
.
.
.
.
Saya cintakan awak . Haaa yee betol , awak sorang jee dalam hati saya :) . Tak ada orang lain pun , trust me on this to sayangg . And please stop saying " I tak layak dapat girl cantik macam u " . Haha u ? ramai lagi yang cantik . And i tak cantik pun sayang , ramai lagi si jelita kat luar sana :) . Haha i tak kesah pun semua tu , yang i tao sekarang .. i sayang you sangat-2 ! Pedulikan apa yang orang nak cakap . U jantung hati i , kalau boleh till the end :)
* haha okay ni jiwang .. abaikan ~
.
.
.
.
.
For all the things i've done and say . For all the hurt that i've done to you . I hope you will forgive me baby , Cause that wasn't what i meant to do . Ye i ngaku , i nii ngada-2 , degil , tak nak dengar cakap u . Selalu je melawan u haha . I minta maaf ok :) . And i da pun maaf kan semua kesalahan u terhadap i . Hee ~
.
.
.
.
.
Once again baby , I LOVE YOU . Just Only U IN MY HEART SAYANGG !
mmuahx ! mmuahx ! haha I MISS YOU ALOT !!
bye ~

No comments:

Post a Comment