header

header

Tuesday, 24 April 2012

Alhamdulillah :)


Hye Earthlings , Readers and Haters !
Assalamualaikum semua :)
HAHA nampak tak gambar kat atas tu ? yup gambar kat atas tu teramat sangat laa CANDID . Mama main snap je gambar tu , masa tuu kyra pergi melawat Faris merangkap adek terchenta haha . Nii kalau dia baca komfirm terharu hee :) . Kenapa muka dia macam tu ? Haha dia nii masuk air sikit . Muka dia bukan candid ea , tu sengaja je buat muka macam tu . Comel laa kunun ! haha kenapa pula muka kyra begitu ? haha act , tak tahu pun yang mama akan ambil gambar kyra sekali . Ingatkan mama ambil gambar Faris tu sorang jee . Ok kyra tahu mesti korang tertanya-2 kann . Kenapa ada nasi impit bagai hoho maaf kyra tak pandai eja nasi impit , betul ke ? Kitaorang satu family nii kalau pergi melawat mamat bajet cumels nii macam pergi piknik :) haha . Kira ok laa makan dekat pondok yang disediakan . Kalau bentang tikar bagai , hehe kyra pun malu . Dia nii la satu-2nyaa adek yang sekepala dengan kyra . Umur ? baru form 4 . Tahun nii laa dia masuk Teknik Kajang tu . Haha sekolah menyimpan beribu kenangan buat kyra . Manis , Pahit , Payau semua ada laa . Masa mula-2 dia masuk , huh ! macam-2 dia ngadu kat kyra . Salah satunyaa , " masuk sekolah tu tak boleh belajar ouh , asik tidur je dalam kelas " nak lagi ? " Hari-2 ada rokol , bapak menyirap . Dalam rokol cakap benda yang sama je " naik kesian kyra bila dengar dia asik mengadu benda yang sama . Haha apa boleh buat , awak tuu junior . Terpaksa laa ikutkan aje karenah senior-2 awak tuu . Haha macam orang selalu cakap , " adat laa duduk asrama , senior buli junior " . T esok da penat berhenti laa diaorang tuu wahh da macam ayat mama je . Chill ea my lil bro haha act lebih sesuai big bro sebab badan dia dua kali ganda kyra :) . But now persepsi dia da lain da terhadap sekolah tu haha . " rasa macam taknak balik rumah je , duduk asrama lagi best ramai kawan " Haha see , dulu dinasihatkan taknak dengar . Sekarang hamekk makan kata-2 kyra tuu haha . Nak buat pengakuan boleh tak ? kadang-2 rindu juga dekat mamat bajet cumels nii . Eh-2 sshh ! diam-2 ea , dia bukannya tahu pun kyra buat pengakuan nii . Selalunya kyra menidakkan dengan sekeras-kerasnyaa haha . Kena laa hipokrit sikit depan dia , nanti dia bangga lebih-2 . Ohh tidak mungkin ! Eley macam kyra tak tahu , dia pun sama je macam kyra . Rindu tapi taknak mengaku haha . Takpe-2 kyra mengerti haha . Sayang awak adek :) . Jaga diri kat sekolah tu tau haha . Kbye !

No comments:

Post a Comment