header

header

Tuesday, 24 April 2012

tak tahu nak letak title apa :) hee


Hehe Hye again Earthlings , Readers and Haters !
Assalamualaikum :) ohh tak lupa juga kepada stalker kyra haha . Hye cik / encik stalker ! 
Haa mesti si stalker tengah tergamam sekarang nii haha . Maaf tiada niat nak buat awak terkejut beruk . Haha beruk pun jeles tengok muka awak wahai stalker . Haha ok selesai sudah sepatah dua kata untuk minah / mamat stalker tu :) . 

Sebenarnyaa entry kyra kali nii nak kongsi dengan awok-2 satu cerita mengenai kyra . Semasa kyra menulis entry nii , kyra tak tahu nak letak title apa so kyra biarkan sahaja dahulu title itu kosong haha . Ok act kyra nak say terima kasih banyak to my super duper wonderful mumy :) . Thnx alot mama ! hee mesti ada yang tertanya-2 kenapa laa tiba-2 je minah nii nak say thnx dekat mak dia garu-2 kepala ! Ok kyra nak say thnx to my beautiful mother sebab dia kini semakin memahami kyra . No kyra tak bermaksud pun yang selama nii mama tak pernah memahami kyra . Tak tak tak ! Mama selalu faham kyra tapi nii memahami dari segi lain ea . Macam sebelum-2 nii juga , bila kyra kapel ngan mana-2 mamat nii . Mama mesti tahu ! Yess my mom tahu dan sedikit pun tidak pernah marah kyra untuk terus bercinta :) . Mama cakap , selagi awak tak buat sesuatu yang jatuhkn maruah mama sebagai mama awak , mama tak halang awak untuk terus berkawan hehe saje jee bolt kaler merah , biar semua tahu tu amaran mama . Mama nii agak cerewet dalam bab-2 lelaki nii haha kyra mengaku itu . Mama kyra nii high taste orangnyaa err betulkan ejaan tu , tiba-2 macam tak sure dengan ejaan tu haha . Kalau boleh dia nak boyfie kyra semua kacak-2 , omey-2 haha . Yup yang tu susah sikit kann . For the first time mama dapat tahu kyra dengan Ajid nii . Mama agak err hehe faham-2 laa kann . Sumpah Demi Allah tak ada niat nak cakap yang Ajid nii tak ada rupa , NO ! Kyra dengan sekeras-2nyaa menidakkan tanggapan korang tu . Dia ok apa . Ada juga rupa babe daripada tak ada langsung . Ok back to the story , mama pernah jumpa Ajid dekat Mines . Masa tu kyra memang nak keluar date ngan Ajid but my mom pun nak ikut sebab nak bli barang-2 sekolah adek-2 kyra . Hoho sangat takut laa kyra dibuatnyaa sebab masa tu mama tak tahu lagi yang kitaorang dah pun kapel . Masa tu mama , kyra ngan adek-2 semua dekat KFC , hee makan laa kann buat apa lagi kat situ . takkan berkebun pula kann haha . Tiba-2 kyra dapat txt Ajid , " dekya , i da sampai . U kat mana ? turun laa " Haha nak tahu apa kyra buat masa tu . Kyra bagitahu mama yang kawan kyra da sampai . Nak mengaku tapi gerun haha . Thn kyra pergi jumpa dia dekat bawah :) . Dari jauh dia da senyum pandang kyra , kyra pun senyum je pndang dia sampai kat kyra . Kyra bagitahu dia yang mama ada kat atas . Mama nak minta tolong Ajid buat bla bla bla hehe malu nk bagitahu . Reaksi dia macam mana ? haha apa lagi , terkejut beruk laa sebab dia tak sangka yang dia kena berdepan dengan mama . Pujuk punya pujuk kat depan pintu masuk KFC tu haha , akhirnyaa dia setuju masuk . Setuju tapi tidak rela sebenarnyaa haha tangan dia kyra tarik ngee . Dia salam mama wahh baikkan haha . Then dia duduk sebelah kyra . Ajak dia makan taknak , last-2 hamekk mama letak ayam depan dia macam tu je . Nak taknak , kena laa dia makan kann haha . Tapi ada something yang buat aku hehe terharu sangat-2 . Pergi mana-2 CHIP-2 Kyra mesti ada dia bawa . Hee chip-2 tu apa ? sapu tangan laa , kyra panggil chip-2 sebab kyra sayang sangat-2 dekat chip-2 tu :) . Ok skip cerita tadi , now mama da dapat terima Ajid as my boyfie . 6 Mei nii Ajid ada ajak pergi rumah dia sebab ada kenduri kawen abang dia . Mak dia suruh dia minta izin sendiri dekat mama if nak bawa kyra pergi kenduri tu . Hoho sungguh tak sangka yang dia telah pun melakukannya . Dia txt mama n dia ajak mama pergi sekali . Haha sooo sweet laa you darl . Haha sangat berani ! Mama ckp Insy kitaorang akan pergi :) hee . Ohh yaa lupa nak bagitahu , act mak Ajid pun da tahu pasal kitaorang . Mak dia sangat sporting ! Bukan mak dia sahaja yang tahu malah habis satu family dia tahu sal kyra dengan dia . Dengan makcik-2 dia sekali tahu haha kalau korang ada kat tempat kyra mesti korang malu punya laa macam kyra . Family dia sangat-2 sporting , best sangat-2 dpat kenal ngan abang-2 dia , kakak dia n adek dia haha . Mak dia pun selalu juga laa mengusik bila kitaorang tengah On call . Malu kyra dibuatnyaa haha . Sekarang kyra dah tak perlu fikir apa-2 lagi sebab mama pun da ok :) . Semuanya selesai hee . 29 nii nak date lagi haha rindu ouh dah sebulan lebih tak jumpa . Heih siapa suruh duduk jauh sangat kann haha . Insy kalau tak ada aral yang melintang wahh haha kita jumpa ea sayang . Once again , Thnx sooooo much mama . 


Ohh btw , for someone yang bergelar perempuan . Sorry tak sedap laa if mntion nama kann . Bukan niat nak ajak bergaduh tapi hanya ingin mengatakan something yang sangat-2 penting . Kyra tak pernah rampas dia daripada you , tapi dia yang rela melepaskan you di atas tindakan you yang SELFISH ! Tolong laa jangan ganggu kami lagi ok . Jangan sebok-2 nak ambil tahu apa pun tentang dia lagi . Dia bukan milik you lagi , tapi milik kyra :) . You pernah cakap dekat fb you " tengok laa lepas 3 bulan , jangan cari aku lagi " . Haha kyra tahu tu you tujukan pada dia dan kyra faham apa yang you maksudkan . See , now kami da buktikan . Ada dia cari you lepas 3 bulan dia dalam PLKN ? ada ke ? tak ada kann . So dats mean tekaan you tu sangat-2 laa salah . You pernah tulis status dekat fb you sampai semua anggap kyra laa yang jadi batu api dalam hubungan korang . Hmm takpe , kyra tak kesah sbb mereka tu semua tak tahu cerita sebenar :) . Semua yang komen status you , semua cakap " takpe **** , satu hari nanti perempuan tu akan rasa apa yang kau rasa " . Alhamdulillah kyra ok je until now sebab Yang Maha Esa tahu segala-2nya . It's ok kyra da pun maaf kann semua sekali . Insy you akan dapat boy yang lebih perfect from the old one . You akan dapat juga Mr.Right so tak perlu laa nak berdendam dengan kyra sebab benda kecil nii . Macam tah apa-2 je nak gaduh sal lelaki . Tu je sepatah dua kata untuk you :) . PLEASE DO NOT DISTURB OUR RELAY :)  Sekain terima kasih haha .  

LOVE YOU VERY VERY STRONG MAMA ! 
LOVE YOU TOO AJID :) 

No comments:

Post a Comment