header

header

Friday, 6 April 2012

Thnx Kak Lyssa !

Hye Earthling , Readers and Haters !
Tak lupa juga Assalamualaikum for muslims  readers .
Entry kyra kali nii di post khas untuk Kak Lyssa yang telah banyak membantu kyra dalam bab-2 mengEDIT belog yang tak berapa nak gah nii kann haha . Tutorial akak sangat sangat terbaik dari ladang yaww ! Selama nii kyra tak pernah tahu dan tak pernah nak mencuba untuk mengambil tahu pun pasal edit-2 belog nii . Sebelum nii tak bergiat pon dalam berBLOGGING-2 nii . Since Facebook da DEACTIVATE nii semakin rajin kyra bertandang ke belog nii . Sekarang nii kyra rajin berBLOGWALKING juga ! Habis semua belog kyra follow . Haa hasil daripada berBLOGWALKING nii laa kyra kenal dengan kak lyssa tu . Kyra saran kan kat korang supaya pergi TERJAH belog kak lyssa tu . Macam-2 tutorial ngan tips-2 yang kak lyssa bagi . Entry dia pon boleh tahan taw ! Kyra dapat belajar macam mana nak Disable right click betol ke apa yang kyra eja ni haha , Template yang comel , tips nak ramaikan followers . Macam-2 lagi laa . Walaupun ada juga yang tak menjadi macam SHOUTBOX tu . Haha sangat geram kott , da banyak kali cuba untuk buat shout box sendiri . Hasilnyaa tetap sama , FAIL ! Haha ok da boleh ignore laa kegagalan yang dihadapi oleh kyra tu grr ! Buang yang keruh , ambil yang jernih err tak ada kena mengena kyra tau =..= . Heyy sebelom kyra lupa , kak lyssa ada sediakan baaaaanyaaakkkkk  FREEBIES panjangnyaa , Ok terlalu teruja pula. Yess kepada blogger-2 diluar sana , inilaa peluang korang untuk menjadi COPYCAT YANG HANDAL ! Haha jangan lepaskan peluang yang teramat laa cerah ini ! Jyeaahhh pergi terjah belog kak lyssa ramai-2 ok . Haha ok good :) Kbye .
ATTENTION PLEASE !
Klik dekat nama Kak lyssa yang kaler purple tu untuk terjah belog dia atau klik disini ! 

P/S : Kepada rakan saya yang teramat laa saya kasihi . Si sipolana bt sipolan . Terima kasih di atas bantuan anda :) . Saya akan hargai segala bantuan yang dihulur . Sekali lagi , terima kasih . * sebenarnyaa dia tak membantu langsung . Haha sakit pula hati kita ni tao ! heisyy .

4 comments:

  1. Waahhhh / Entry "TERUJA" ke nihh ? muehehe . it's oke lahh . tutorial tu , memang untuk newbie yang baru berjinak dalam dunia blogging nih . huhu .
    Apa-2 pun , buat entry khas ni ye ? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha yup ! khas untuk akak laa . Terima kasih tao kak lyssa hee :)

      Delete
  2. a'ah tutorial dia byk membantu kan : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa , kenapa ? Ain pun ikut tutorial kak lysa tu eh ?

      Delete