header

header

Sunday, 8 April 2012

Teringin :)



Hye Earthlings , Readers and Haters !
Tak lupa juga , Assalamualaikum for muslims readers :) . Tak jawab dosa tao !
Korang mesti tertanya-2 kann apa laa yang kyra teringin sangat . Huhu act , Kyra terigin sangat-2 nak rasa ada abang dengan kakak . Selama 18 tahun Kyra hidup , kyra tak pernah pun rasa ada kakak dengan abang . Sebab kyra laa kakak :) haha . Yess kyra anak sulung tapi perangai macam anak last . Best tak ada kakak ngan abang ni ? Daripada apa yang kyra tengok macam best jee ada abang , ada kakak . Tapi ada juga yang cakap , ada abang ngan kakak nii MENYUSAHKAN ! Hoho bagi kyra , tak baik tao korang bertanggapan macam tu . Cuba bersyukur sikit .. Ok walaupun ada sesetengah orang dapat kakak n abang yang menyusahkan , yang annoying . Tapi diaorang tetap sayang kott dekat korang . Diaorang masih lagi jaga korang bila ada orang kacau-2 korang ke . Diaorang ada juga tolong korang masa korang dalam kesusahan tak semua macam tu laa kan haha . Kalau korang ada kat tempat kyra sekarang , korang rasa laa apa yang kyra rasa . Bila kyra susah , mana ada kakak atau abang yang nak tolong kyra . Sebab kyra sulung . Yang kyra ada , adek-2 yang disayangi jee haha . Ok cukup laa kyra membebel nii , tah apa yang kyra cakap pon kyra tak tao . Haha mengarot je lebih Bosan sebenarnyaa

MORAL OF THE STORY IS ...

BERSYUKUR LAA DENGAN APA YANG KITA ADA :) 
SEKIAN TERIMA KASIH !
KBYE ~




No comments:

Post a Comment