header

header

Monday, 26 November 2012

Bye-2 sem 1 ^_^

Assalamualaikum , Hye , hui , hey , aligatok haik ! haha ok merepek .. Hmm da berhabuk da belog yang terchenta ni kan :P .. Maaf laa da lama tak online .. Apa entry kali ni ? tengok title tu , entry kali ni kyra nak share about pengalaman kyra sem 1 kat Politeknik Port Dickson tu .. Ok macam mana nak mula ea .. Sem 1 dapat didefinisikan atau ditakrifkan sebagai peringkat pertama bagi seseorang pelajar tersebut untuk belajar di sebuah Institut pengajian hahaha .. Ok ok da enough ...


hee masa exam sedang dijalankan , Kyra takut gila . Ok first time kyra menggigil bila pegang kertas peperiksaan .. sebelum ni macam , eley exam biasa je ni .. Masa SPM pun tak macam ni .. Mengapakah ? hahaha i dont even know why im acting like that hee .. Dalam kelas tu ada dua orang yang jaga kami .. Sorang PA kami , sorang lagi tah lect mana tah .. Muka dia , pergghh ! taknak garang pula kan hahaha .. Rasa macam nak tombok tombok muka dia supaya senyum sikit hee .. First paper , subject Office Administration .. Rasa bersyukur sangat-2 sebab soalan dia tak sesusah dolu-2 .. Kyra ada buat soalan past sem , susah gila :'/ .. Tapi nasib baik paper untuk sem nii agak senang .. ada perkataan agak ea . so means tak semua senang .. Second paper is , Microeconomics .. Haaa tu subject fevret gila ! subject TERCINTA *tangan kat bahu , mata ke atas* . Haha tapi Alhamdulillah laa juga , nasib baik boleh buat .. Sebab malam tu kyra ada dapat topic-2 spot yang masuk .. Hee semua masuk kot .. Nasib baik study hahaha .. 


Hmm yup saying goodbye was the hardest one .. Roommate kyra  menangis masa tu .. kesian gila dekat dia .. Ye laa sem 2 nanti dia da dapat roommate baru , not me anymore .. Mesti dia rindu gila vavi  kat kyra hahahaha . Sebab tu dia menangis .. masa say goodbye tu laa first time kyra tengok roommate kyra menangis .. Memang laa sebelum nii dia pernah menangis tapi , tu semua sebab tengok cerita korea HAHA .. Selalunya kyra je yang menangis then dia pujuk , tapi masa tu lain pula situasi haha  Terbalik pula , kyra pula yang pujuk dia .. Kyra pun nak nangis tapi hmm tahan je laa . kalau kyra pun ikut menangis , makin teruk sapeah tu .. haha nampak tak betapa tabah nya kyra hahaha .. Sayang kau minah , take care :) .. NAnti da dapat roommate baru jangan lupa salena gomez ni tao .. bye ..


haa yang depan sekali tu roommate kyra , Aimi a.k.a ustazah tahi lalat :) .. Rindu kau sentiasa *ok ayat tu terbalik , abaikan*




No comments:

Post a Comment