header

header

Sunday, 21 October 2012

am i a sensitive girl ?

Korang mesti pernah rasa macam DIPULAUKAN kan bila member-2 korang tengah whispering tu whispering ni .. Kita pula ? kita tak tahu apa-2 .. Eee mesti sakit hati kan ?  Err ehem ehem ... Testing testing 1 2 3 *ketuk-2 microphone* . Ok enough ! hmm kenapa sekarang nii Kyra cepat sangat-2 terasa ? Zaman dolu-2 tak ada pun sesensitif nii weh !


Haha ok gambar tu memang tak ada kena mengena langsung .. Biar laa ! baby tu comel sangat , tu letak gambar dia .. Jeles laa tu Kyra tak letak gambar korang kan :P . Ok balik ke topik asal *bersuara tegas macam cikgu korang* . Kenapa laa dalam dunia ni mesti kena ada orang yang macam nii .. Bila susah baru nak cari kita .. Bila senang tolak tepi je kita nii .. Dulu cakap , kau laa kawan aku .. kau laa kawan terbaik laa apa laa .. MANA WEH SEMUA TU ? haha entah laa , betul juga apa orang cakap .. " Tak semestinya orang yang kita ingat tu akan ingat kat kita balik " .. Ni orang yang Kyra tak berapa nak suka tu juga laa yang ingat dekat Kyra .. Dia tanya khabar bagai , btw thanks weh tanya semua-2 tu walaupun kau agak kurang menyenangkan hee :) .. 


Mana pergi kawan-2 lama Kyra yang rapat dengan Kyra dulu ? ok the answer is M.I.A *missing in action* . Dorang cakap Kyra sombong laa .. Asyik busy dengan boyfie laa apa laa .. Hmm act Kyra bukan sengaja taknak tegur korang .. Bukan juga asyik busy dengan boyfie .. Cuma Kyra terasa je dengan korang .. Hmm ye laa , selagi Kyra tak tegur korang selagi tu laa korang diam je taknak tegur Kyra .. Ketahian apakah ? Then bila Kyra tak tegur , korang cakap itu ini .. Abes tu korang tu tak tegur Kyra ada Kyra kecoh-2 ? ya ya ya .. Biar laa apa korang nak cakap pasal Kyra .. Kyra ingat je kat korang , tak pernah lupa pun . Even sekarang nii dah ada member baru pun , Kyra tetap bercerita pasal korang .. I never forget our wonderful memories my lovely friends :) .. Rindu juga dekat korang sebenarnya hee .. 

P/S : tak semua orang yang kita ingat akan ingat dekat kita balik :') .. Ok kyra akan ingat perkataan tu sampai bila-2 ...



No comments:

Post a Comment