header

header

Sunday, 24 March 2013

ALLERGIC !


Hi , Assalamualaikum semua :) .. hmm sangat lama tak membebel dekat belog kesayangan nii .. hari nii tiba-2 rasa rindu nak tulis dekat belog kesayangan yang dah berhabuk nii..You guys tahu tak , kyra sakit mata !! :'( sangat sakit .. hari pertama kena , tak nampak pun lagi bengkak .. hanya sakit mata biasa je .. hari kedua bangun dari tidur , tengok cermin . susah sangat nak buka mata ni !! dia macam melekat tao tak .. hmm sangat pedih masa tu :( .. bila dah dapat buka mata nii , kyra tengok cermin .. AARRGGHH !! menjerit sorang-2 dalam bilik .. bengkak gila mata !!! da macam mata panda ! mula-2 taknak laa pergi klinik .. hee sebab kyra takut dengan doktor, but my dad paksa .. so nak buaut macam mana kan . kena laa juga pergi klinik tu .. ok dah start kereta pergi klinik apa semua .. ingatkan kyra seorang je yang sakit .. mama pung sama jugok . sampai kyra kena papah mama turun tangga .. kesian mama demam , teruk sangat .. ok pendekkan cerita ! sampai laa klinik tu , doktor tu cakap kyra kena ALLERGIC ngan JANGKITAN KUMAN .. hmm keluar laa dari klinik tu dengan muka yang hmm sukar untuk ditafsirkan .. tak risau sangat pasal mata , tapi risau kena makan ubat .. yerkk ! KYRA TAKNAK MAKAN UBAT !! *menari-nari macam gambar kat atas* kyra dapat dua ubat telan dengan satu ubat titik  .. hmm ok , wish me luck untuk makan ubat-ubat tersebut .. and doakan kyra cepat sembuh ea .. taknak laa pergi poli dengan mata macam nii , mahu Lecturer pun takut dengan kyra nii .. byee PUBLISH !!

No comments:

Post a Comment