header

header

Tuesday, 13 March 2012

Shopping !


Hello Earthling , Readers and Haters ! 
Ok ignore kan aje gambar dekat atas tu . Gambar tu kyra snap before keluar SHOPPING ! haha . Sangat excited nii . Tapi masa tu terjadi laa satu salah faham yang amat dasyat ! So habis mood shopping jadi mood GRR ! Kenapa tak ada mood dan apa yang menyebabkan salah faham ? hee sorry , bukan semua benda kita boleh share together ryte . Teramat sangat laa peribadi , tapi masalah tu setel hari tu juga . Alhamdulillah , syukur sangat-2 . Ayah pun bersyukur sebab duit dia ta melayang masa tu . Haha ayah , sabar ea . Kyra akan balas dendam , shopping sakan dengan mama haha . Ada geng ! Girl power ! haha habis la ayah masa tu . Sila sediakan wang yang banyak ok . Amaran keras tu haha . Mama , kita akan jalankan operasi kita bersama ok . PAY BACK TIME ! Hee :) . Hari nii sepatutnyaa laa , kyra hang dengan my sweet lesbo , Effa Natasha Masrom . Haa amek kau , full name kyra bagi haha . Tapi tak jadi , sbb dia tak boleh keluar pulak dah . So now , mama yang take over . Mama pula yang hang out dengan member-2 dia . Ohh takpe-2 , masih boleh bersabar . Haha hari ni hari mama , nanti hari kyra pula :) . Kyra nak pergi shopping dengan Ajid ! yeahh ! sukaa sukaa . Mama duduk rumah diam-2 pula ea haha . weewoott !!

No comments:

Post a Comment