header

header

Saturday, 28 April 2012

Oh mak kau !


Hye and Assalamualaikum Earthlings , Readers and Haters :)
Haha mesti korang tertanya-2 kan apa laa yang kyra nak mencarut kali nii hehe . Ok firstly , Omeykann budak tu :) . Haha act kyra geram sangat-2 dengan budak laki tadi tu . Err i mean hari tu . Kyra pergi kedai tao nak pergi beli makanan untuk adik kyra yang paling kecil . Dekat kedai tu gelap , tah kenapa tuan kedai tu taknak buka lampu =..= konon jimat kot haha . Ok tengah belek-2 apa yang nak belikan untuk adik nii kyra ada rasa macam ada benda datang dekat sangat ngan kyra . Hehehe dalam hati dah fikir bukan-2 da kot , tapi dikuatkan juga diri ini haha . Kyra mengam bil keputusan untuk tidak pandang belakang . Err takot laa , takot-2 bukan manusia tapi KAWAN Haha . So kyra pun teruskan je la ngan apa yang kyra buat tadi . Lepas habis memilih apa yang nak dibeli , kyra pun pusing la . JENG JENG JENG haha nak tahu apa jadi ? " OH MAK KAU HABIS TERBANG SEMUA , SEMUA KAU ... KAU PUNYA SALAH ! " Haha adesss tah macam mana boleh melatah tah . Sebenarnya masa kyra pusing tu , ada budak laki nii . Heisyy kyra pun tak kenal dia siapa . . Dia berdiri betul-2 belakang kyra pandang tepat kat muka kyra . Hah ! kalau korang apa korang buat ? mesti laa terkejut kann grr ! mamat tu sumpah minta kaki yang wangi nii . Habis semua barang yang kyra pegang semua jatuh . Dia tolong kyra kutip semua barang tu then dah berdiri dia bagi barang-2 tu kat kyra sambil berkata " SAYANGNYAA MUKA CUTE TAPI MELATAH " hohoho bukan nak say sorry tapi lagi mahu menyakitkan hati kyra ouh . Kyra rampas barang-2 kat tangan dia then jelir lidah terus blah . Haha padan muka ! malas lama-2 nanti tercetusnya PERANG DUNIA ke berapa pula nanti kann haha . Nasib baik gelap , so kyra tak nampak sangat muka dia . Kalau terang hehe mahu malu kyra dibuatnyaa . Dah laa muka kyra BLUSHY masa dia ckp macam tu . Hee ok tu je nak cerita . Hehe sekian terima kasih , ouh ya . Esok kyra nak jumpa Yazid :) . Hee doakan perjalanan kyra pergi ngan balik selamat ea . Ye laa sekarangkann banyak sangat kes-2 ragut apa semua . Takut juga hmm ok la bye-2 !

No comments:

Post a Comment