header

header

Tuesday, 1 May 2012

Big day :)


Hye , Assalamualaikum Earthlings , Readers and Haters !
Hehe tengok picture tu ! hehe Once upon a time , there was a girl named Nur Nadia Syakirah ...... hehe tak-2 gurau je , Ok versi melayu laa ea . Pada tarikh 29 Februari 2012 kyra berjumpa dengan jantung hati kyra . Hoho setelah sebulan seminggu kami tidak bersua muka cewah ayat haha . Finally , pada hari dan tarikh tersebut kami berjumpa dalam kata lain kami dating hoho . Sangat rindu sama dia tapi hati ini digagahkan haha . Dia tunggu kyra dekat Metro Kajang . Hehe rumah dia dekat Banting , jauhhhhh . Tapi dia sanggup tidur rumah Syafiq , member dia sehari sebelum hari ahad tu . Kesian dia jalan jauh-2 semata-2 nak jumpa kyra huhu terharu mak ! Ok lepas jumpa dia dekat Metro Kajang tu , kami gerak dari situ naik kereta . Syafiq yang drive , Terima kasih kawan :) . Kami gerak pergi Mines , err yup ! Mines lagi . Haha nak pergi tempat lain takut dia nak balik Banting tak ada bas . Taknak laa , kesian dia . Sangat-2 gembira dapat berjumpa dengan dia :) . Kami habiskan masa bersama hehe . Masa nak balik huh ! itu la antara saat-2 yang paling kyra benci . Nak jumpa memang happy tapi nak balik hmm . Kalau boleh nak duduk situ je taknak balik . Sebab lepas nii tak tahu lagi bila kitaorang boleh jumpa . Sedihkann , rumah dia jauh . Cincin dia kyra pegang , Kyra cakap kalau nak balik cincin nii nanti masa kita jumpa lagi kyra bagi . Gelang kyra pun ada dekat dia . Kami pun bersurai haha sebenarnyaa dia nak teman kyra sampai kajang then dia patah balik pergi serdang . Emmm no no no ! taknak laa nanti dia tak dapat bas . So kyra gagahkan diri kyra cakap kat dia kyra ok . Dia nak teman kyra sampai Kajang sebab kyra pitam-2 masa tu .

Tadaaa ! haha yang warna pink tuu la gelang kyra yang dia pegang . Yang warna hitam tu memang dia punya gelang :) . Siapa Deqya ? hehe deqya tu kyra laa . Dekat Sekolah Teknik Kajang , kawan-2 kyra panggil kyra dengan panggilan deqya tu . Kenapa deqya ? hehe Biarlaa rahsia .... Ok laa itu je nak membebel hehe terima kasih kerana sudi membaca sampai habis :) . Assalamualaikum sekali lagi bye !

No comments:

Post a Comment