header

header

Sunday, 20 May 2012

5 bulan sudah :D


Hye Assalamualaikum semua-2 readers tersayang and haters yang dicintai !
Emm ok kyra nak curi masa korang sekejap je .. Janji tak lama-2 pung haha .. Kyra just nak cakap ....... Kyra happy sangat-2 hari nii sebab hari nii month ann kami :) .. Walaupun baru 5 bualn tapi rasa macam da 5 tahun je heehok ! Sangat happy yippy ! Kyra nak say thnx kepada sesiapa yang ada sengaja melibatkan diri dalam hubungan kitaorang ataupun secara tidak sengaja melibatkan diri dalam hubungan kitaorang .. Nak say thnx juga kepada mereka-2 yang sudah berusaha nak robohkan hubungan kitaorang nii .. Hee tapi masih tidak berjaya .. Tidak mengapa , anda jangan cepat berputus asa cuba laa lagi sampai lebam haha .. InsyaAllah segala benda yang anda usahakan tu takkan memberi kesan walau sedikit pung haha ... InsyaAllah ea .. Ahad depan kita jumpa ea sayang .. ada benda nak bagi :) haha .. You da tahu da pung ceit ! tak jadi srprise .. I love you very very veryyyy strong !if ada orang nak musnahkan lagi .. kita tombok diaorang ea DUSH ! DUSH ! haha weng ~ k sebelum kyra mencarut-2 dengan lebih lanjut baik kyra buat penutup .. Kbye Assalamualaikum again !

No comments:

Post a Comment