header

header

Thursday, 17 May 2012

semalam hari yang sangat teruk tetapi buat kyra terharu


Hye Earthlings , Readers and Haters !
Assalamualaikum sayang-2 yang Islam :)
Da baca kan title kat atas tu kann ... Ok tarik nafas .... lepassss ... tarikkkk ... lepassss ... Ok senyum ea sambil baca haha .. Semalam merupakan hari yang err sangat teruk bagi kyra .. Tapi semua yang terjadi semalam buat kyra rasa terharu sangat-2 .. Korang dengar tak lagu blog kyra kali nii , hehe lagu slow pula kali nii . Lagu liyana Jasmay tajuk dia cinta bersatu . Kyra saje je letak lagu nii sebab bila dengar lagu nii teringat dekat Ajid :) .. Semalam kitaorang ada salah faham sikit , err bukan sikit tapi banyak laa juga .. Ok macam mana boleh terjadinya salah faham tu hehe biar laa secret .. Hanya Iman yang tersayang je tahu .. Iman tu kawan kyra , dia tahu cerita nii from A to Z ... Ajid cakap dia akan ikut lifestyle kyra yang suka bergaul dengan lelaki .. Dia cakap dia rela biarkan kyra berkawan ngan kawan-2 laki kyra .. sebelum-2 nii , dia pernah pesan dekat kyra .. Kalau nak berkawan boleh tapi jangan layan dorang sama macam awak layan ajid .. Emm bagi kyra , kyra da cukup kasar da layan kawan-2 laki kyra .. But bagi dia , kyra layan dorang sama macam kyra layan dia .. Dia ada cakap , U tu jenis manja tao , sbb tu ajid takut nak bagi awak berkawan ngan laki .. laki nii suka perempuan macam awak .. Hmm kyra memang dilahirkan sebegini laa haha maaf dipinta laa kann .. But it's ok , i will try my best ea sygg :) .. Yang buat kyra terharu sangat-2 sebab dia sanggup tipu diri sendiri untuk jaga hati kyra .. Dari awal lagi kyra dah agak yang dia takkan rela biarkan kyra bebas berkawan ngan kawan-2 laki kyra .. Tapi kyra follow je game dia till dia mengaku yang sebenarnyaa dia tak rela .. Menangis kyra semalam , sangat sedih laa .. Dia cakap dia tak macam nii ngan ex-2 dia yang lain .. Dia tak pernah kong-2 ex-2 dia macam mana dia kong-2 hidup kyra .. Kyra sikit pun tak rasa rimas bila dikong-2 .. Semalam dia cakap dia da taknak kong-2 hidup kyra .. Masa tuu kyra cakap kat dia , nanti kyra rindu dia kong-2 kyra :') hee .. Ramai cakap , air mata seorang lelaki tu sangat mahal kann ... Ajid please , simpan air mata awak tu untuk benda yang happy ea .. Kyra taknak laa air mata tu jatuh untuk benda yang emm faham kan maksud kyra .. Thnx sayang for everything .. Oh ya ! dia ada buatkan lagu untuk kyra :) .. Haha menangis gembira kyra dengar , special song for me .. Haha lyrics by you ;) ... thnx dear , i will appreciate it ... And FYI kyra hafal da lagu yang ajid buat tuu haha .. Bukti hari-2 dengar nii , hehe jangan terharu ea ajid bila baca nii haha .. I Sayang You bb <3 .. Semua dah pun kembali normal (= .. I heart you ndut !


JOU in my heart dear :)

No comments:

Post a Comment