header

header

Thursday, 24 May 2012

Kahwin !! ok jom ~

Hye hey hui hoi !! kat semua semua semuuuuuuaaa ! haha tak ada yang terkecuali *lambai-2* .. Ok jangan salah faham ea , bukan kyra yang nak kawen tapi abang sedara kyra yang nak kawen .. Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar wahh haha .. Disini kyra ingin mengucapkan , SELAMAT PENGANTIN BARU ! SEMOGA ALLAH MEMBERKATI KAMU BERDUA SERTA MENGHIMPUNKAN KAMU BERDUA DALAM KEBAIKAN :) .. jyeah ! lihat laa kyra yang berkata-2 , terima kasih kyra ucapkan pada Mr.Google .. Love you mmuahx mmuahx ! Akad nikah berlansung pada malam Jumaat :) , pandai pilih hari ...


E'em yup kyra bertudung malam akad nikah tu :) 

nak pergi majlis akad nikah je tapi bergambar macam nak raya !

Haaa tu diaaaa ! garang tak muka .. haha nii laa ayah kyra .. YB Jusoh Mamat hee dia laa yang uruskan semua benda .. Ayah laa yang jadi wakil sebelah kami , kenapa ? sebab ayah abang Azri , abang sedara kyra tu pemalu orangnyaa ..

Yess ! Kyra sangat-2 menggilai camera ini hahaha .. Camera tu jadi mangsa utama Kyra pada malam tu hehehe *evil laugh*

Ok setel je akad nikah pe semua ... Majlis bersurai hahaha , sekali lafaz je kott . Yes nampak sangat da tak sabar-2 tu hehe *evil laugh* again ... Esoknya pula bersanding laa kann hehe .. 

Nii laa pengantin baru tu :) .. Pelamin diorang sangat cung ! 

Ok nii , nii USTAZAH PILIHAN haha aww ~ 

Upacara potong kek weehuu .. Psstt-2 kek dia sedapppp ;) haha nyumm nyumm ~! ok kyra tao korang da konfius haha .. sebenarnya ada dua kapel yang berkahwin , so diorang buat serentak laa .. 

Ok time for sad story pula .. Act tak berapa nak sad la sebab ending dia happy .. Masa semua da selesai , kyra ngan family kyra pun minta diri nak balik da .. Da salam-2 pe semu , da gerak da pun sampai depan khemah pe semua .. Tiba-2 mama suruh kol Faris , adik kyra .. Kyra pun buka bag cari fon , cari punya cari .. YA ALLAH ! Fon tu da tak ada dalam bag kyra , hoho longgar lutut babe masa tu .. Da laa tu fon ajid , hilang pula .. Rasa macam ah semua berhenti laa masa tu .. Pergi balik kat meja yang kyra duduk ngan nabila .. Cari-2 tak jumpa , pergi balik kat depan khemah jumpa ayah .. Nak nangis tapi tahan , mama hee macam biasa laa *membebel* ... Pergi balik dengan ayah n mama pula kali nii , mama try kol .. Nasib baik kyra tak silent fon masa tu kan .. Mama try kol th n rupa-2nya ada kat bawah meja tempat kyra duduk tadi .. Masa tu fuuhh ! lega sangat-2 rasanya , terus mengalir airmata sebab happy haha .. Kalau laa tak jumpa fon tu , haha memang rezeki abang-2 catering tu laa kan .. Maaf ea Ajid , lepas nii dekya janji .. dekya takkan cuai lagi hee ..  THE END ~

No comments:

Post a Comment