header

header

Thursday, 7 June 2012

S H O P P I N G !

Hye Earthlings , Readers and Haters ! 
Assalamualaikum for muslims readers  :)


Apa itu SHOPPING ? Oh girls , takkan laa tak tahu kan haha .. Tipu laa tak tahu kan :) haha .. Yes ! haritu  act bukan haritu tapi da bape hari yang lepas laa kyra keluarshopping with my one and only boyfie hee ... Pergi mana ? ada laa haha R A H S I A ... Habis sakit kaki kyra berjalan dengan dia pusing satu mall tu nak cari baju yang betul-2 ikut selera kami huhu .. kyra ingat kyra je yang cerewet sikit dalam bab-2 memilih baju .. rupa-2nya dia pun sama .. Haha ok kyra terselamat daripada perkataan " perempuan kalau shopping memang lama ea " ... TAPI apa yang kyra ingat kyra terselamat tu tak betul pun , keluar juga perkataan tu daripada mulut dia .. HAHA dalam hati , " hey ! u pun sama je ea , cerewet juga weekk :P " tapi sayang ... kata-2 tu hanya keluar dalam hati je .. Mulut nii tiba-2 terkunci , tak boleh nak sebut haha .. 
Cari punya cari punya cari ..... Jyeaahhh ! finally dapat juga baju yang mengikut cita rasa kami berdua .. Act nak cari baju couple , tapi kitaorang taknak laa yang ada tulisan macam..... dekat baju lelaki ada tulisan LO , thn kat girl punya VE .. Sangat tidak berminat hee ..

No comments:

Post a Comment