header

header

Saturday, 30 June 2012

Alhamdulillah Syukur ~ !



Hye Assalamualaikum Readers , Erthlings , Animals , Haters haha everyone laa !!
Alhamdulillah Syukur sebab kita masih lagi diberi peluang untuk meneruskan hidup yang advanture nii :) .. Kali nii kyra nak share dengan korang rasa bersyukur kyra kepada-Nya , Yang Maha Berkuasa .. Wahh ada macam calon ustazah pilihan tak haha .. Ok-2 kita terus pada topik je laa ea , da malas nak bermadah da .. Eh-2 korang , tak tak ! korang tak tersalah orang pun .. Nii laa kyra yang korang kenal dulu :) .. Perangai masih sama haha , yng lain dari segi luaran je .. Jangan risau laa , Insya-Allah kyra akan tetap jadi kyra yang selalu masuk air tu haha .. Selama nii , mulut je berkata " nanti aku da nak pakai tudung " .. Sampai semua kawan-2 kyra tanya , hampir semua soalan yang sama je .. Mama pun tanya benda yang sama , " bila awak nak pakai tudung " .. Err dulu ada juga laa kyra jawab , " belum sampai seru " .. Hmm sebenarnyaa berdosa kan cakap macam tu sebab tutup aurat tu WAJIB .. Hehe so kepada korang-2 yang kyra ada jawab macam tu , maaf dipinta :) .. Yup ! Kyra tahu benda nii sepatutnyaa antara kyra dengan Allah .. Tapi apa salahnya kalau kyra nak minta maaf dekat korang-2 juga kan .. Oh ya !! tak lupa juga dekat kawan- kyra yang selama nii always support kyra .. Terima kasih tao korang sebab da doakan yang terbaik untuk kyra :) .. Yayaaaanngg korang semua *big hug* .. Family kyra pun banyak support kyra :) , adik kyra laa selalu ingatkan kyra supaya pakai tudung ! haha macam-2 cara kau buat dek .. By the way , thnx tao faris .. Yazid pun , hee terima kasih sebab selalu menyokong kyra ;) .. Awak sedar tak awak pun berjasa nii haha .. Insya-Allah , doakan benda nii berkekalan je tao :) ... Dulu masa zaman jahiliah kyra dulu , hee jangan cakap laa kann .. Sekejap pakai , sekejap tak .. Tapi kyra more to free hair dulu .. So now , i need your help .. Doakan semua nii berkekalan ok , Insya-Allah ~ ! Aminnnn ... Haha akhir kata , hope korang dapat terima perubahan diri kyra yang hee tak seberapa nii .. Masih banyak lagi yang kyra kena betulkan .. Korang sebagai kawan-2 , help me ok .. Haha kyra tao korang semua baik hati .. *kiss-2* for girls only hee .. Ok laa , tak tao nak cakap apa lagi .. Assalamualaikum bye !!!!


Pssst-2 kalau boleh taknak laa ada ayat " eley minah nii bajet-2 baik je , meluat aku " haha .. Takmao tao :) .. Saya sedar saya memang jahat , sebab tu laa saya nak berubah ;)

1 comment:

  1. sapelah yg tangkap gbr ni kan?pro giler org uh...

    ReplyDelete