header

header

Monday, 8 October 2012

Politeknik Port Dickson :)


Hey ! Hoi ! Hui ! Hikhok :P haha .. Ok jelas nyata dan terang Kyra rindu nak membebel-2 dalam belog Kyra yang sudah pun berhabuk tahap cipan ni .. Fuuhh ! FFuuhh ! *psst-2 , tiup habuk laa* . Ok Kyra rasa Kyra tak cerita lagikan from the first time Kyra jejakkan kaki Kyra ke dunia yang baru.. Haha bukan alam persekolahan lagi da.. Da alam Politeknik laa weh .. Da besar da ea :) .. Maaf sebab tak sempat nak share ngan awak-2 semua .. Now Kyra nak share laa sikit kan , walaupun agak lewat.. Hee da nak final exam da pun kan masih tetap nak cerita.. Mesti korang nak tahu , macam mana Kyra dengan kawan-2 baru .. Ada jumpa bakal suami ke kat sana kan HAHA *ok itu gatal -__- * . Sepanjang Kyra kat dalam ni, Alhamdulillah Kyra ok .. Dapat kawan yang gila-2 , yang menyusahkan pun ada, yang menyakitkan hati pun ada , pendek kata semua ada laa.. COMPLETE ALL IN ONE ;) .. Tapi tu semua Kyra da biasa da , sebab ni bukan first time kena tinggal sorang-2 tanpa mama dengan ayah .. Jyeahh !! Ok skip cerita tu , Kyra nak korang kenal dengan kawan-2 baru Kyra .. Jap ea Kyra upload gambar mereka .. TUNGGU !!

 TADAAAA !! haha nii laa teman tidur, teman gusti, teman sekentut Kyra .. Just call her Aimi..


Daripada kiri haha nama dia azira .. Dia laa first Sapeah yang Kyra kenal masa MSK.. Tengah-2 tu , of coz laa si Salena Gomez kan HAHA. Kanan tu roommate Kyra yang Aimi tadi tu .. 
Pejam celik pejam celik , da nak habis da Sem 1huhu.. macam-2 benda Kyra dengan Sapeah dua orang nii buat.. Pergi mana-2 mesti dengan diaorang hee.. Normal laa tu kann , apabila Joyah, Sapeah dan |Jenab bergabung.. BOOMM ! MELETOP ! gelak tak ingat dunia kott .. Orang lain hanya mampu geleng kepala je masa tu .. Maaf kan kami ye saudara saudari cikebom cikebom ~
OH ya ! lupa pula , Kyra masuk kelas DSK1S4 .. Macam-2 orang Kyra jumpa dalam kelas tu .. Tapi nasib baik semua boleh kawtim ! ada laa segilintir Zabedah tu tak berapa boleh nak masuk sikit .. Kat sini ada yang panggil Kyra dengan nama Nadia ... Kyra pun ada .. Tapi DEKYA tu da tak ada da *sob ! sob !* Kalau ada pun , tu kawan-2 Kyra daripada Teknik Kajang yang masuk satu Poli dengan Kyra nii je.. 


Haa ni pula geng-2 Kyra bila Kyra dalam kelas .. Haa mu napok dok ? mana satu kyra ? teka cepat !! haha
Oryte laa , tu je kot yang Kyra nak mebebel hari ni .. Jap lagi pukul 4 ada kelas pulok .. So tired :( .. Nanti Kyra cerita-2 lagi ea ... Bui Bui !! 





No comments:

Post a Comment