header

header

Thursday, 14 June 2012

Reunion :P


Hey Earthling . Readers and haters ! Assalamualaikum for muslims readers juga :)
hehe kalau tengok gambar mesti macam tak sesuai je kan dengan tajuk kat atas tu haha . Actually , yang ada reunion nya dia je .. kyra keluar dengan Lau nak beli barang .. Alang-2 da keluar sama tempat tu yang ketemu itu hee .. eh ingat couple tak ada istilah reunion ke . Ada ea , lepasni cuba laa ea . If orang tanya pergi mana tadi ? jawab laa , ada reunion dengan Boyfie .. Lepstu tengok laa reaction dia macam mana .. Asik guna ayat Date je kan .. 

Ok after this da susah da nak jumpa sebab kyra tercampak ke Politeknik Port Dickson .. Dia pula jauh nun di Perak sana haha .. Yess sangat jauh :( sedih nyah ! Hope our relay , tak hancus berderai laa kan bila da jauh-2 . Sayang kot , gila kau tak sayang ! haha Kyra belum pergi lagi dia da risau bukan main lagi .. Haha macam-2 pesanan kot dia pesan kat kyra .. Jyeah ! kena buat list nii takut terlupa haha ..

 Sedar tak sedar da nak masuk Politeknik da kyra ea .. Perangai macam tu juga , uisy sukar untuk di ubah ouh .. Semua masalah yang membebankan kepala nii semua da setel .. Dulu kyra ada mengahadapi masalah nak sambung mana after this .. Orang lain semua da ada hala tuju tapi kyra ????? kriikk kriikk bunyi cengkerik . Kyra dapat tiga tawaran sekali gus . Hah siapa tak pening kalau macam tu kann .. Nak kena pilih which one was the best for me .. Kyra dapat matriks , Kolej Profesional Mara (KPM) dengan Politeknik .. Matriks tu memang da tolak awal-2 la kann .. hee kyra pun tak tao kenapa kyra takut nak masuk matriks tu , huhu sedar laa diri nii tak ada laa bijaksana sangat kann hehe .. Mula-2 nak masuk KPM je , tapi mama and ayah suuh ambil politeknik kat PD tu .. Lepasni kyra kena speak english je laa kan .. Haha kalau ada yang salah tu sorry ... OH MY ENGLISH ! haha .. 

Oh ya ! kalau korang ada baca post kyra awal-2 kan . Kyra ada cakap yang kyra nak jadi Stewardess .. Hari tu ayah kyra da tanya orang Air Asia .. Yang bestnya kyra diterima !! tapi hee tak pergi pun .. Kyra pas sebab result SPM for english kyra ok .. Alhamdulillah dapat A haritu .. That's why kyra dapat jadi stewardess tu . Tapi bila fikir balik , terus kyra tolak tawaran tu .. Hee impian selama nii dikuburkan .. Atas sebab-2 tertentu ea .. Emm apa-2 pun doakan kejayaan kyra tao ! Insya-Allah kyra akan doakan kejayaan korang korang korang semuuuuuaaa ! hee :) Amin ~ ok da la tu .. Enough laa ni , lenguh juga tangan nii , Korang pun mesti da naik bosan membaca hehe .. bye-2 ! Sayang kamu semua :P


Ok nak sebok intrframe juga wekk :P tolong laa izinkan haha :)

No comments:

Post a Comment