header

header

Sunday, 14 October 2012

My First Debate :)


HAHA wow awesome ryte ? Actually Kyra pun sampai sekarang masih tak percaya yang Kyra participate debate tu :) .. Yup for the first time laa kawan , Kyra participate benda alah tu.. How can i participating it ? Ok meh duduk rapat-2 .. sentuh lutut ke lutut cepat .. haha Once upon a time , there was a girl named Nadia Syakirah bla bla bla .. Ok make it short .... sit back and relax ea semua-2 :) ... Ok ada satu hari tu masa kelas Engllish Communication , Miss Anis berkata " Who want to volunteer in debate " haha something like that laa dia berkata .. then ada suara-suara sumbang yang menyeru nama kyra .. But masa tu  Miss Anis macam buat-2 tak dengar je.. fuhhh kesat peluh kat dahi . Lepastu dia cakap dia akan pilih salah seorang daripada kitaorang . INSAN YANG TERPILIH ADALAH ........ drum roll please .. dum dum dam dam dum dum !!! *bunyi gendang laa* . insan bertuah tu adalah ....... RAMIZAH MOKHTAR !!! haha she's my friend :) .. Nak tengok tak muka insan bertuah tu ...

Haaa Tu Diaaaaa !!! Yang pakai tudung hitam tu laa insan paling bertuah dalam kelas tu pada hari itu hahaha .. Fuhh masa tu lega sangat sebab nama Kyra tak disebut hee peace ^_^V .. *muka lega* . Tapi Miss Anis suruh dia pilih salah sorang daripada kitaorang untuk jadi partner debate dia .. Haaa cuba teka nama siapa dia petik ? Yess ! pandai pung .. Nama siapa lagi kalau bukan nama si tuan berhormat ni kannn .. Haa siapa lagi , Kyra laa tu haha .. Masa dia sebut nama Kyra , pergh ! Automatik kepala ni menoleh pandang dia .. Dia boleh senyum buat muka comel kat belakang HAHA .. cisss !! takpe-2 .. 


Ok straight on the day of the incident wahhh nampak tak ayat kat situ . pagi tu hanya workshop debate je .. Then dia minta list name orang yang nak libatkan diri .. Mula-2 taknak tapi fikir balik .. Ni je peluang yang ada kann .. ok i answered the challenge haha .. dengan perasaan separuh goyang separuh berani tengok Izyan tulis nama Kyra dekat kertas tu haha .. If tak masuk pun kesian pula dekat Miss Aniss :) .. Dia nak sangat kitaorang cuba libatkan diri .. Ok fine anything for you my beautiful Lecturer <3 auwwwmmmm !! 


ok start je dah lawan dengan budak-2 sem atas .. Ok da laa buda sem atas , semua lelaki pula tu .. Yess !! sangat sukaaaa =..= .. agak tak fair kat situ .. ada abang tu err macam geli je panggil abang .. ada manusia tuu , eeeeeeeee NYEBELIN BANGET !! maksud dia sangat menyakitkan hati . Yes i know that you are so clever Mr. tapi tak payah laa buat muka tahi kann hahaha .. panas nii !! da laa dah terserlah ketahian kat muka .. Boleh dia gelak lepas Kyra cakap tu .. Weh normal laa kan first time participating in debate .. I know tha u are so wise and intelligent on this .. But you are not supposed to laugh at the others .. DUSH !!! DUSSH !! *tombok muka dia * . Ok feel much better now ! haa pada masa yangsama juga Kyra jumpa Mr.Weird hahaha .. Tah apa tah nama dia , ok lantak sana .. Tak ada kaitan dengan Kyra , malas nak ingat haha .. Lepas je setel semua tu kitaorang kena masuk DK4 balik .. Ada ke patut dia boleh jerit nama "nadia" ehem-2 half jerit laa . kyra pun agak terkejut lalu menoleh ke arah si Mr.Weirdo tu .. Boleh dia lambai-2 .. Ok malu nyaaaaaaa *tutup muka* . Dont do that again Mr.Weirdo if we meet again . I hope so that we will never meet again :) haha sorry .. We didn't make it to final :( *sob sob* . Sedih banget deyh .. But its ok , at least saya dapat rasa masuk debate tu .. haha thats all the end :) ...

P/S : Really really really miss you YAZID MARTHAN

No comments:

Post a Comment